Naprapat Stockholm - Napractiva Rehab Stockholm -Bästa naprapat i Stockholm

Massage Stockholm

Om problemen sitter i dina muskler.

Massage Stockholm

Massage, Tjänster
Google Recensioner
4.9
195 recensioner
×
js_loader

Få lindring från huvudvärk, rygg- och nackproblem, axelspänningar, ömma muskler och mycket mer med bästa massage i Stockholm med omnejd! Smärta kan vara resultatet av stillasittande, som ofta även leder till stelhet, muskelvärk, med mera. Napractiva Rehabs massage rekommenderas som en perfekt lösning på alla dessa problem. Boka din massage idag!

Du kan enkelt boka massage genom att trycka på knappen ’Boka tid’ nedan eller till höger. Napractiva Rehabs proffsiga naprapater erbjuder även en holistisk och trygg naprapatbehandling i Stockholm med omnejd, tillsammans med effektiv massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching, KBT & friskvård för företag i hela Stockholm med omnejd – inklusive Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Hjärtligt välkommen!

BOKA TID
Massage på din ort

Napractiva Rehab erbjuder skön massage i Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Klicka bara nedan för att komma till Napractiva på din ort!

Boka bästa massage i Stockholm

Boka bästa massage i Sollentuna

Boka bästa massage i Täby

Boka bästa massage i Danderyd

Boka bästa massage i Solna

Boka bästa massage i Sundbyberg

Boka bästa massage i Upplands Väsby

Massage Stockholm: Varför massage?

Letar du efter skön och effektiv massage i Stockholm? Då bör du överväga Napractiva Rehabs massage i Stockholm med omnejd! Vi anpassar massageteknikerna efter dina behov för att lindra smärta orsakad av spända muskler, minska stress, samt främja djupare andning. Våra massagetjänster kan öka blodflödet, hjälpa till att koppla av kroppen och ge långvarig lindring. Dessutom är vår lugna och välkomnande miljö den perfekta platsen att koppla av på. Besök oss idag för att börja må bättre! Glöm också inte att kolla in vår trevliga, lugna miljö.

Massage Stockholm: Både terapeutiska och hälsosamma effekter

Massage är en universell manuell behandlingsteknik som har både terapeutiska och hälsosamma effekter på människokroppen. Massagen används för att lindra smärta, minska stress och öka kroppens rörlighet. Hos oss på Napractiva Rehab finns flera duktiga massörer som kan hjälpa dig att må bättre. Nedan fokuserar vi lite på fördelarna med massage och vad massagen kan hjälpa dig med.

En av fördelarna med massage är dess förmåga att hjälpa kroppen till ett tillstånd av djup lugn. Massagen minskar nivåerna av hormonet kortisol i kroppen, vilket utsöndras i stora mängder när människokroppen utsätts för stress. När kroppen är avslappnad, kan den lättare ta emot syre och blodcirkulationen förbättras, vilket ger en ökad känsla av välbefinnande.

En annan fördel med massage är att den kan lindra smärta som orsakas av till exempel spända muskler, dålig hållning, ensidigt arbete eller trauma. Det finns olika typer av massage som kan användas beroende på patientens individuella behov. En av de vanligaste massageformerna är klassisk massage, som är en mjuk och avslappnande massageform som fokuserar på att mjuka upp spända muskler, samt öka blodcirkulationen. Andra massageformer som kan användas är djupgående idrottsmassage och triggerpunktsmassage som är mer inriktade på att lösa upp spänningar i djupare muskler.

Massage kan också hjälpa till att förbättra kroppens rörlighet och minska stelhet. Äldre personer kan till exempel dra nytta av massage för att bibehålla god rörlighet. Atleter och idrottsutövare kan använda massage för att öka sin flexibilitet och minska risken för skador. Dessutom kan massage hjälpa till att öka kroppens energinivåer och förbättra sömnen.

En annan fördel med massage är att det kan ha positiv inverkan på vår mentala hälsa. Massage kan lindra stress, ångest och depression genom att minska nivåerna av stresshormonet kortisol och öka produktionen av dopamin och serotonin som är viktiga för att bibehålla en bra mental hälsa. Dessutom kan massage hjälpa oss att slappna av och öka vår medvetenhet om kroppen.

Det finns också studier som har visat att massage kan ha en positiv inverkan på vissa sjukdomar. Till exempel kan massage hjälpa till att lindra symtom vid migrän och spänningshuvudvärk, fibromyalgi och ledvärk. Massage kan också hjälpa till att sänka blodtrycket, förbättra matsmältningen och lindra symptom vid ångest.

Det är viktigt att poängtera att massage inte är en ersättning för läkarvård. Om du lider av allvarliga sjukdomar, såsom cancer eller hjärtsjukdomar, bör du alltid rådgöra med en läkare innan du börjar med massage.

När du söker efter massage i Stockholm är det viktigt att välja en erfaren massör med goda kunskaper om kroppens anatomi och fysiologi. En duktig massör kan hjälpa dig att hitta de områden i kroppen som behöver behandling och skräddarsy en behandlingsplan som passar just dig.

En annan viktig faktor att ta hänsyn till är valet av massageoljor. De flesta massörer använder speciella oljor som är speciellt utformade för att användas i massage. Oljorna kan innehålla olika ingredienser, såsom lavendel, eukalyptus eller pepparmynta, som har avslappnande eller uppiggande egenskaper.

En annan sak att tänka på är var du vill ha massagen. Oavsett vad du väljer är det viktigt att du känner dig bekväm och avslappnad under massagen.

Slutligen är det viktigt att du får massage regelbundet för att uppnå maximala fördelar. En enstaka massage kan vara avkopplande, men för att uppnå långsiktiga resultat bör du överväga att få massage regelbundet. En erfaren massör kan hjälpa dig att skräddarsy en behandlingsplan som passar dina behov och önskemål.

Våra duktiga massörer i Stockholm kan hjälpa dig må bättre! Oavsett om du behöver lindra smärta, minska stress eller förbättra din rörlighet kan massage vara en effektiv behandlingsmetod. Se till att välja en erfaren massör och få gärna massage regelbundet för att uppnå maximala fördelar.

Sammanfattningsvis kan man säga att massage är en universell manuell behandlingsteknik som kan ha både terapeutiska och hälsosamma effekter på människokroppen. Massagen kan hjälpa till att lindra smärta, minska stress och öka kroppens rörlighet. Dessutom kan massage ha positiv inverkan på vår mentala hälsa genom att lindra stress, ångest och depression. För att uppnå maximala fördelar bör du välja en erfaren massör och få massage regelbundet.

Massage Stockholm: En riskfri behandling med bara positiva effekter

Napractiva Rehabs massage i Stockholm är riskfri och bland annat:

  • gör vävnader mer flexibla
  • har smärtlindrande effekt
  • sträcker ut och slappnar av musklerna
  • förbättrar cirkulationen & eliminera organiska toxiner
  • förbättrar det mentala välbefinnandet
  • mm
Massage Stockholm: Massage & muskelsmärta

I det kliniska arbetet vi gör när patienterna besöker oss ingår att med hjälp av en pedagogisk förklaring få patienten att ta ansvar för rehabilitering och själv ta hand om kroppen med hjälp av specifik träning som ges av naprapaten. Fokus skall ligga på att träna specifikt och funktionellt för att uppnå god kroppskontroll och balans.

Vår erfarna naprapat i Stockholm vet att behandlingarna som massage och / eller manuell ledbehandling kan ge snabb, temporär smärtlindring (som kan hålla i månader), men att besvären ofta återkommer om funktionaliteten och ledrörligheten inte tränas. Det är därför viktigt för oss att den som kommer till kliniken med återkommande eller långvariga besvär lär sig att till stor del själv regellbundet ta hand om sin kropp med hjälp av specifik träning vi hjälper till med. Det är en återkommande bild hos oss att patienten berättar att det kan upplevas som mycket påfrestande att vakna varje morgon och känna sig stel i kroppen eller att ha ont i hela ryggen, även efter att ha sovit hela natten. Man har ”ont i ryggen”, utan att man funnit någon speciell orsak till ryggsmärtan. Dessutom hittas ingenting till och med via bilddiagnostik som röntgen eller undersökning med magnetkamera (MRT).

Orsaken till smärtan kan vara många och därför är det viktigt att inte låta det bli sämre. En noggrann undersökning hos en läkare eller ortoped är viktigt för att säkerställa att det inte finns patologiska grunder till smärtan, som i sådana fall behöver behandlas med läkemedel eller kirurgiskt ingrepp.  Smärtan kan vara också läges- eller belastningsrelaterad. Att stå länge, att resa sig mycket från sittande till stående eller att sitta länge kan vara problematiskt.  Ibland kan man också uppleva huggsmärtor i ryggen vid snabbare rörelser. Läget kan bli så jobbigt att det kan sätta sig i huvudet på en och även underminera viljan att förändra situationen. Allt detta tar våra naprapater och massageterapeuter i Solentuna itu med och hjälper dig på bästa sätt!

Massage Stockholm: Terapeutisk massage

Vår terapeutiska massage i Stockholm består av en serie specifika, terapeutiska grepp och rörelser som utförs av massageterapeuten under massagen. Terapeutisk massage lindrar smärtor av patologisk och funktionell natur och ursprung. Terapeutiska grepp och rörelser massageterapeuten utför under massagen påverkar kroppens djupaste fysiologiska funktioner och påskyndar självläkningsprocesser.

Terapeutisk massage används mest vid behandling av neuromuskulära och muskeloskeletala störningar. Efter en terapeutisk massage ökar dessutom eliminering av toxiner enormt. Snabb aktivering av cirkulation- och lymfsystemet förbättrar samtidigt tillförsel av syre till vävnaderna och energiflödet i kroppen accelereras simultant, med en betydligt ökad produktion av endorfiner.

Idrottsmassage Stockholm: Behandla & förebygg idrottsskador

Idrottsmassage är en terapeutisk massageteknik som används i stor utsträckning över hela världen för behandling och förebyggande av patologier framförallt inom idrotten. Läs gärna mer om vår idrottsmassage i Stockholm här på följande dedikerade sida om: Idrottsmassage Stockholm.

Napractiva Rehab

Taggar

Massage Stockholm

Boka tid